Onze diensten

Lees meer...

WERKPLEKKEN TAALWERKSTAGE

De taalwerkstage is bedoeld voor statushouders die inburgeringslessen volgen. Op een stageplek verrichten ze zinvolle arbeid in hun eigen omgeving. Middels gerichte begeleiding worden de werknemersvaardigheden ontwikkeld en door het samenwerken met Nederlandse collega’s wordt de taalvaardigheid verbeterd.

Lees meer...

TRAJECTEN ARBEIDSFIT MAKEN

Dit traject is bedoeld voor kandidaten met een indicatie voor het doelgroepregister, die nog niet bemiddelbaar zijn naar werk. Er is een voortraject nodig om ze ‘klaar te stomen’ voor de stap naar een werkgever

Lees meer...

TRAJECTEN BEMIDDELING NAAR WERK

Dit traject is bedoeld voor kandidaten met een indicatie voor het doelgroepregister, die klaar zijn voor de stap naar (betaald) werk. Het streven is om te komen tot een garantiebaan, die past bij de mogelijkheden en affiniteiten van de kandidaat.

Lees meer...

TRAJECTEN JOBCOACHING

Jobcoaching wordt ingezet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die beginnen met werken. Vaak hebben ze daarbij een extra steuntje in de rug nodig. De SPN is een erkende jobcoach organisatie en beschikt over professionele jobcoaches, die tijdelijke ondersteuning kunnen bieden om uitval te voorkomen.

Lees meer...

WERKZAAMHEDEN DETACHERING

Detachering biedt een oplossing voor werkgevers die extra personeel nodig hebben, maar niet de verplichting van een dienstverband willen. De SPN beschikt over gemotiveerde en gekwalificeerde mede-werkers, die binnen hun mogelijkheden, een verrijking kunnen zijn binnen het bedrijf.