Ons team

Ons team beschikt over een jarenlange ervaring met de doelgroep en heeft een breed netwerk opgebouwd binnen het sociale domein, het werkveld en het bedrijfsleven.

Het team van de SPN is nog niet compleet. Tot voor kort werkte de stichting alleen voor de gemeente Dinkelland, onder de naam SPD,
Door de toetreding van Tubbergen (onder de nieuwe naam SPN) moet ons team worden uitgebreid.
Op deze pagina staan op dit moment alleen de collega’s die vanuit de SPD zijn overgegaan naar de SPN.
We hopen binnenkort ook onze nieuwe collega’s voor te kunnen stellen!

Wim Potijk, Bestuurder/directeur

Na bijna 25 jaar in het basisonderwijs, heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar de Sociale Werkvoorziening. Daarvoor heb ik in deeltijd de opleiding Personeel & Arbeid gevolgd, met als specialisatie Loopbaanbegeleiding.

Ik ben begonnen als consulent detacheringen bij Soweco in Almelo.

Een tijdlang had ik daar accountmanagement als nevenfunctie en ik ben er enkele jaren branchemanager maakindustrie geweest.
Bij Soweco heb ik ook de certificeringen Jobcoach en Loonwaarde-expert verkregen.

In 2017 ben ik gestart bij de Stichting Participatie Dinkelland (SPD) als coördinator en in  2018 is mijn functie bestuurder-directeur. Na de toetreding van Tubbergen, werd de naam SPD veranderd in SPN en doe ik mijn werk voor beide gemeenten.

Contactgegevens: 06-10462213; potijk.spn@noaberkracht.nl
Werklocatie: gemeentehuis Denekamp

Erik Goedhart, teamleider groen en jobcoach

Na diverse banen in de groenvoorziening en de houthandel, ben ik in 1997 bij de Sociale Werkvoorziening terecht gekomen, als uitvoerder binnen de groenvoorziening van Losser.

Door enkele organisatieveranderingen, werk ik nu bij de SPN. Daar ben ik de teamleider van de medewerkers die gedetacheerd zijn naar Openbare Ruimte (groenvoorziening) van Noaberkracht. Ook begeleid ik als jobcoach mensen die vanuit verschillende doelgroepen een traject doorlopen binnen het groen. Ik probeer ze daarin dusdanig te ontwikkelen, dat ze hun weg vinden naar een “werkende” toekomst.

Een mooie combinatie van het werken in de groenvoorziening en het begeleiden en ontwikkelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contactgegevens: 06-51393334; e.goedhart@noaberkracht.nl
Werklocatie: Hanzeweg 2, Denekamp

Daphne Pool, teamleider en jobcoach

Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd in HRM, heb ik ruim twee jaar gewerkt bij uitzendbureau Timing. Daar heb ik mij gespecialiseerd in het plaatsen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat deze doelgroep mij erg aanspreekt, heb ik begin 2019 de overstap gemaakt naar de Sociale Werkvoorziening.
Binnen de SPN begeleid ik de mensen die individueel gedetacheerd zijn en voer ik jobcoachtrajecten uit, in opdracht van de gemeente, het Werkplein en het UWV.
In dat kader heb ik in 2019 het certificaat Jobcoaching behaald.

Contactgegevens: 06-38076000; d.pool@noaberkracht.nl
Werklocatie: gemeentehuis Denekamp

Gea Rouwers, financiën & control

Sinds 1987 ben ik werkzaam in de Sociale Werkvoorziening.

Ik heb 27 jaar bij Top-Craft in Oldenzaal gewerkt, eerst 17 jaar op de financiële administratie en vervolgens 10 jaar als financiële ondersteuning voor de divisies Bouw,  Groen, Arbeidsintegratie en HRM. 

Sinds 2015 werk ik bij de SPN, die daarvoor al wel enkele keren van naam is veranderd. Ik bied daar financiële, administratieve en organisatorische ondersteuning.

Contactgegevens: 06-53910769; g.rouwers@noaberkracht.nl
Werklocatie: gemeentehuis Denekamp